BOOK CREATOR

Kiltakouluissa on innostuttu kirjojen tekemisestä!


Mikä Book Creator on?

Book Creator on sovellus, jolla voit tehdä helposti omia sähköisiä kirjoja. Kirjaan voit laittaa tekstiä, kuvia, äänitiedostoja ja elokuvia.

 

Miten etenet kirjan tekemisessä?

Lataa sovellus iPadillesi. Voit valita kirjasi ulkoasun ohjelmiston mukana tulevista valmiista pohjista tai luoda kokonaan omasi.

Voit myös tehdä kirjaa yhdessä ystäviesi kanssa, voit lähettää kirjan ystävillesi, jotka voivat jatkaa sen muokkaamista omissa laitteissaan. Voitte myös jokainen tehdä jonkin kirjan osan, jonka myöhemmin koostatte yhdeksi kirjaksi. Valinta on teidän. 

Miten teet kirjasta elävän ja mielenkiintoisen?

Mieti, mikä kirjasi aihe ja tyyppi on. Onko se kuvakirja, tietokirja vai tarina? Mieti kirjasi ulkoasua. Jos kyseessä on novelli, tee tekstistä selkeä. Jos kyseessä taas on tietokirja, elävöitä kirjaa aiheeseen liittyvillä videoilla, kuvilla ja äänitiedostoilla! Mieti silti myös  hetki sitä, miten aiot kirjasi jakaa. Jos tarkoituksenasi on tehdä pdf tiedosto, älä laita mukaan ääntä tai videota, jotka eivät toistu lukijalle. Keskity silloin tekstiin ja rikkaisiin kuviin.

Muokkaa kuvia, taita rohkeasti, leikittele fonteilla ja tee rohkeasti oman näköisesi kirja!

 

Miten jaat kirjan?

Voit lähettää kirjan ystävillesi sähköpostitse, ladata sen koneellesi iTunesin kautta tai käyttää Dropboxia tai muuta WebDav palvelinta.

Kirjan voi tulostaa sovelluksista paperina, tai ladata se koneelle pdf tiedostona. Kirjan tiedostomuoto on ePub, jolloin sitä voi lukea useissa eri sähkökirjojen lukuohjelmissa.

 

Mitä laitteita tarvitset?

Book Creator on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan iPadeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti